mobitec.eu
Startsida Produkter Referenser Kontakter
 
Nyheter Kvalitet & Miljö Våra ledord Historik

MOBITEC - A WORLD OF SIGNS

 

 

 

Mobitec är världsledande inom design och produktion av system för passagerarinformation på bussar och rälsbundna fordon.


ETT ENKLARE SÄTT ATT RESA


Att resa med och använda kollektivtrafik ska vara bekvämt och säkert. Därför är vår målsättning att utforma våra produkter så att de blir så bekväma och enkla som möjligt att använda för alla, från passagerare och chaufförer till trafikplanerare och mekaniker. Och eftersom vi har stor erfarenhet och kompetens av det vi gör är det inte så konstigt att våra system används i 50 länder runtom i världen.

 

HELHETSLÖSNINGAR SOM DU KAN LITA PÅ


Våra system består av destinationsskyltar som saknar motstycke. Dag som natt ger de bästa läsbarhet, även under tuffa förhållanden. Destinationsskyltar för yttre visning kompletteras med displayer inuti fordonet som utnyttjar senaste teknik och enheter för röstmeddelanden. Våra flexibla styrenheter ger oss möjlighet att erbjuda fristående system för multifunktionella användningsområden. Dessutom är våra kompletterande systemkomponenter alltid kompatibla med existerande system och kan tas i bruk när som helst. System tillverkade av Mobitec är med andra ord säkra, enkla att använda och pålitliga.

 

 

 

HÖG KVALITET OCH MILJÖHÄNSYN ÄR EN SJÄLVKLARHET


Vårt namn står för kvalitet och omtanke om miljön. Du kan vara säker på att våra processer är kontrollerade och kvalitets- och miljöcertifierade. Vår hantering är miljövänlig och att vi alltid följer de senaste riktlinjerna. Varje dag, i hela världen.


MOBITEC - EN KRAFT ATT RÄKNA MED

 

Företaget grundades 1987 och etablerade sig snabbt i Skandinavien. Idag är Mobitec världsledande och förser den globala marknaden med produkter från sina tre produktionsanläggningar. Under vårt jubileumsår 2012 kunde vi med stolthet blicka tillbaka på 25 år av framgångsrika affärer. Sedan 2012 tillhör vi Luminator Technology Group.


VÅRA MÅL FÖR FRAMTIDEN


Över hela världen vill vi vara våra kunders främsta samarbetspartner - för fordonstillverkare såväl som fordonsanvändare. Tack vare vårt unika internationella försäljnings- och servicenät kan vi driva högkvalitativa informationssystem för kollektivtrafik på alla viktiga marknader och snabbt anpassa oss efter nya villkor och krav.

An LTG Company
Please click on the logo for more information